Nusco Homes

Nusco Homes este un nou proiect rezidențial realizat cu implicarea specialiștilor de la IDEAL PROIECT A.E. .

Vorbim despre un ansamblu de case moderne, primitoare, situate în cea mai bună zonă rezidențială din România: Nordul Bucureștiului, Tunari-Pipera.

Detalii despre proiect puteți obține prin accesarea site-ului oficial de prezentare.

S.C. IDEAL PROIECT A.E. S.R.L. a asigurat serviciul de obținere a certificatului de urbanism, avizelor, acordurilor și autorizației de construire, verificarea tehnică proiectelor și asistență tehnică dirigenție de șantier pe perioada desfășurării lucrărilor.

Există mai multe avantaje ale unui complex de locuințe în zone de lux. Iată câteva dintre acestea:

Amplasare convenabilă: Complexele de locuințe din zonele de lux sunt, de obicei, amplasate în locații foarte convenabile, aproape de facilități precum magazine, restaurante, centre comerciale, parcuri și atracții turistice. Acest lucru face ca viața de zi cu zi să fie mult mai ușoară și mai plăcută.

Design și calitate superioare: Complexele de locuințe din zonele de lux sunt proiectate și construite cu atenție la detalii, utilizând materiale de calitate superioară. În plus, acestea sunt dotate cu facilități moderne și tehnologie de ultimă generație, cum ar fi sisteme de securitate, aer condiționat central, ascensoare, piscine și săli de sport.

Comunitate exclusivistă: Locuind într-un complex de locuințe dintr-o zonă de lux, veți fi înconjurat de o comunitate exclusivistă, cu oameni cu interese similare și stiluri de viață similare. Acest lucru poate duce la o rețea de prieteni și conexiuni valoroase.

Servicii și facilități de înaltă calitate: Complexele de locuințe din zonele de lux oferă o gamă largă de servicii și facilități de înaltă calitate, cum ar fi curățenie, întreținere, servicii de concierge și servicii de parcare. Aceste servicii și facilități pot fi de mare ajutor în gestionarea vieții de zi cu zi și pot adăuga valoare proprietății.

Investiție pe termen lung: Achiziționarea unei proprietăți într-un complex de locuințe dintr-o zonă de lux poate fi o investiție excelentă pe termen lung, datorită creșterii valorii proprietății și posibilității de a închiria proprietatea la prețuri ridicate. De asemenea, complexele de locuințe din zonele de lux sunt, de obicei, construite în locații de înaltă cerere, ceea ce poate crește șansele de a găsi cumpărători sau chiriași pentru proprietatea dvs. în viitor.