Bloc de locuinţe Ion Mihalache-Victoriei

Ideal Proiect A.E. este proiectantul de structură pentru blocul de locuințe din imagine. Vorbim despre o clădire cu apartamente de locuit, cu servicii la nivelul parterului și cu subsol destinat parcării.

Blocul este amplasat în imediata apropiere a Pieței Victoriei, adică în centrul capitalei României: București.

Structurile de rezistență din cadre din beton armat sunt extrem de importante în construcția blocurilor de locuințe, deoarece acestea oferă stabilitate și siguranță în timpul utilizării clădirii. Betonul armat este un material durabil și rezistent la compresiune, care poate fi folosit pentru a construi pereți, podele și acoperișuri, dar și pentru a crea structuri de rezistență, cum ar fi cadrele de beton armat.

Blocurile de locuințe sunt adesea construite pe mai multe etaje, iar structurile de rezistență din cadre din beton armat sunt esențiale pentru a susține greutatea clădirii și a-i oferi rezistență în caz de cutremur sau altă catastrofă naturală. În plus, structurile de beton armat sunt capabile să reziste la incendii, ceea ce înseamnă că acestea oferă un nivel suplimentar de protecție în cazul unui incendiu.

proiectare bloc ion mihalache lulea marius ideal proiect 1
proiectare bloc ion mihalache lulea marius ideal proiect 2
proiectare bloc ion mihalache lulea marius ideal proiect 3