Complex Ideal Balta Pasărea, Tunari

IDEAL PROIECT A.E. a dezvoltat mai multe ansambluri de locuințe sau mici complexuri de locuințe. Pe strada Balta Pasărea se află unul dintre primele proiecte realizate de către companie.

Vorbim despre 12 locuințe Parter și Mansardă.

Clădirile au structura din beton armat, cu fundații, stâlpi, grinzi, placă din beton armat și acoperiș de tip șarpantă. Zidăria este din cărămidă.

Ideal Proiect A.E. este atât dezvoltatorul cât și proiectantul.

Fotografie0007
Fotografie0005
Fotografie0004
Fotografie0002
Fotografie0001

Locuința este un spațiu de locuit și de trai, în care oamenii își petrec o mare parte a timpului lor, dormind, mâncând, relaxându-se și socializând cu familia și prietenii.

Ea oferă un mediu sigur și confortabil, unde oamenii se pot retrage și se pot proteja de factorii externi, precum intemperiile sau intrușii.

Locuința este un loc de adăpost, care îi protejează pe locuitori de vânt, ploaie, zăpadă sau de alte fenomene meteo.

În plus, locuința joacă un rol important în definirea identității personale și a sentimentului de apartenență la o comunitate.

Este un spațiu care reflectă stilul de viață, valorile și preferințele locuitorilor și poate fi personalizată astfel încât să se potrivească nevoilor și gusturilor lor.

În ansamblu, locuința este o parte esențială a vieții oamenilor și joacă un rol important în bunăstarea și fericirea lor.