Clădire comercial, birouri, rezidențial Traian Popovici, București

Ideal Proiect A.E. este proiectantul de specialitate inginerie construcții și instalații pentru clădirea de birouri și locuit amplasată pe strada Traian Popovici. Vorbim despre o clădire modernă, o clădire cu trei subsoluri de parcare, parterul și primele etaje de comerț și administrative și restul etajelor apartamente de locuit.

Proiectarea structurilor pe cadre are câteva avantaje importante, inclusiv:

Rezistență și stabilitate: Structurile pe cadre sunt proiectate pentru a fi foarte rezistente la forțe exterioare, cum ar fi vântul, cutremurele și alte evenimente naturale. Ele oferă, de asemenea, o stabilitate mai bună decât alte tipuri de structuri, datorită utilizării unor materiale mai rezistente și a unor detalii de proiectare avansate.

Flexibilitate: Structurile pe cadre sunt foarte flexibile din punct de vedere al designului și pot fi adaptate la o varietate de utilizări, inclusiv pentru clădiri de birouri, spații comerciale sau rezidențiale. Ele pot fi proiectate în funcție de necesitățile specifice ale proprietarului și pot fi personalizate pentru a satisface diverse cerințe.

Eficiență energetică: Structurile pe cadre sunt proiectate pentru a fi foarte eficiente din punct de vedere energetic, utilizând materiale de construcție și sisteme de izolare termică avansate. Aceasta înseamnă că aceste clădiri pot fi mai ieftine de întreținut și mai durabile, deoarece consumă mai puțină energie pentru încălzire și răcire.

Viteza de construcție: Structurile pe cadre pot fi construite rapid și eficient, deoarece componente prefabricate pot fi utilizate și montate rapid pe șantier. Acest lucru poate reduce costurile de construcție și poate accelera livrarea proiectului.

Costuri reduse: Deoarece structurile pe cadre pot fi construite rapid și eficient, costurile de construcție pot fi reduse. Aceasta poate fi benefică pentru proprietarii care caută să construiască clădiri la un cost mai mic sau care doresc să maximizeze rentabilitatea proiectului.

Fotografie0174-630x472
Fotografie0175
Fotografie0176-630x472
Fotografie0178
Fotografie0179
Fotografie0183