BLOC DE LOCUINȚE BUCUREȘTII NOI – IMAGINI LUCRĂRI INFRASTRUCTURĂ II

Revenim cu poze de la proiectul de blocuri de locuințe proiectat de către Ideal proiect AE în Bucureștii Noi intersecție cu Timișului.

Se lucrează la radier. După cum se vede în imaginele de mai jos primul tronson de radier a fost deja betonat și al doilea e armat. Pozele sunt realizate înainte de a veni betoniera, pompa fiind deja calată pe amplasament.

Se observă pe calcan clădiri. Pentru protejarea acestora a fost realizat anterior un perete de beton armat cu plase sudate pentru protecție. Acesta a fost realizat în tronsoane.

armare radier bloc locuinte bucurestii noi cu timisului proiectant arhis design si ideal proiect ae infrastructura armare radier mustati bloc locuinte bucurestii noi cu timisului proiectant arhis design si ideal proiect ae infrastructura beton armat radier bloc locuinte bucurestii noi cu timisului proiectant arhis design si ideal proiect ae infrastructura radier si pereti sprijin bloc locuinte bucurestii noi cu timisului proiectant arhis design si ideal proiect ae infrastructura